Nope. Toegang tot mag je eigenlijk lezen als 'expliciet toegang tot'.
Immers, normaliter hoef je iemand geen rechten voor een funktie te geven, want standaard mag ze "alles".
V.w.b. dat "alles" zijn er een aantal uitzonderingen waarvoor je expliciet geautoriseerd moet zijn; dit soort autorisaties moeten worden opgenomen bij "toegang tot" danwel via de Autorisatiegroep d.m.v. rubriek 'expliciet toegang tot'.
Nb: Voorbeeldje van zo'n funktie is 'Reset Mutatiebestanden', waarvan je toch echt niet wil dat standaard iedere gebruiker de mogelijkheid heeft om alle orders, voorraad etc. van een bedrijf op te schonen.
E.e.a. zul je moeten oplossen door een nieuwe Autorisatiegroep 'Aministratie + Werkorder/Produktie-/Omvorm' te maken; desnoods als het enkel om 1 gebruiker gaat, een Autorisatiegroep voor deze gebruiker. Daarbij kun je alles wat aan de groep 'Amnistratie' hangt kopieren naar de nieuwe groep, en dan LOWP opnemen als geautoriseerd Ja.
Nu kunnen we natuurlijk e.e.a. ombouwen zodat 'Toegang tot' op Gebruikersniveau een instelling van de Autorisatiegroep doet overrulen (maatwerk), maar ja, het zal je niets helpen omdat alles wat je op userniveau aangeeft, geen scope respekteert; daar hebben we juist de Autorisatiegroep voor. Ofwel, als je via een Autorisatiegroep instelt dat iemand niet in LOWP mag resulteert dat impliciet in een paar honderd funkties die de gebruiker dan niet mag uitvoeren (raadplegen po, toevoegen, wijzigen, afboeken, gereedmelden, po-planning etc.). En daarvan ga je dan op gebruikersniveau LOWP weer open zetten. Wel... het resultaat: je mag in het menutje LOWP komen
en voor de rest kun je alsnog niets, immers, de Autorisatiegroep heeft alle funkties die daaronderliggen alsnog geblokkeerd. Kortom, dan zou je alsnog alle paar honderd funkties die vanuit LOWP gebruikt mogen worden stuk voor stuk moeten vrijgeven.
Dat werkt niet.
Kortom: 2 Autorisatiegroepen maken.