remco
|
|
« on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Volgens mij werkt de functie Upload Your own Image in My Profiles niet ... Kan iemand dat bevestigen?
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #1 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Jij mag ook helemaal geen avatar hebben ... mensen schrikken al als ze jouw naam zien. Toch ?
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
Demis van Kouwen
|
|
« Reply #2 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Lukte mij gisteren ook niet, wel via een link op internet. Maar ondertussen mag dit al niet meer
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : GE
|
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #4 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
remco
|
|
« Reply #5 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Had ik al gezien ...
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA
|
|
|
Robert Hekkers
|
|
« Reply #6 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Remco,
Nu ben ik zeker al te laat voor de test die ik voor jou moest doen??
Robert.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit Company-ID: HA
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #7 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Had ik al gezien ...
Mooi ! Maar het ID van ons is HA.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
Demis van Kouwen
|
|
« Reply #8 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Hoe zie jij dat dan voor je? Het moet met werkzaamheden te maken hebben. Ik kan wel een plaatje met een appel nemen natuurlijk, maar dat dekt alleen onze werkzaamheden en niet die van jullie...
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : GE
|
|
|
remco
|
|
« Reply #9 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Wellicht maakt de engelse vertaling meer sense: "9. Avatars are allowed, but HAVE to be related to your work !" Dus geen giraffe lijkt me ... daar lijk je mischien wel op maar dat is een ander verhaal ps: tot zover mag die van mij gewoon blijven staan, dus je naam mag ook.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #10 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Hoe zie jij dat dan voor je? Het moet met werkzaamheden te maken hebben. Ik kan wel een plaatje met een appel nemen natuurlijk ... Tip : (of ben ik nu te ver gegaan ?).
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
Demis van Kouwen
|
|
« Reply #11 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Ik vind hem wel leuk.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : GE
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #12 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Gelukkig. Nou, dan weet je nu wat voor een avatar je "mag" maken. Kwestie van een fotootje, toch ? Ik zal die viagra draaier meteen ook deze tip meegeven.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
Demis van Kouwen
|
|
« Reply #13 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Ben toch eventjes in de paddestoelen gedoken ;) Wij kunnen u bieden:
Art.100395 Tropet de la Mort gedroogd 85,- euro per kilogram
Art. 100397 Eekhoorntjesbrood gedroogd 85,- euro per kilogram
Art. 100398 Girolles gedroogd 80,- euro per kilogram
Art. 100399 Morilles gedroogd 125,- euro per kilogram
Als toppertje voor de kerst: Art. 100394 (Echte) Zwarte truffels 399,- euro per kilogram
Let op, niet ieder artikel is op dit moment beschikbaar, maar rond de kerst is alles te verkrijgen.
Voor jouw nog eventjes een lekker recept:
Morilles gevuld met een farce van paddestoelen Dit recept is bedoeld om te serveren bij pasta met paddestoelen met truffelsaus.
Ingrediënten: 100 gr grote, verse morilles, gewassen en gedroogd 400 gr kastanjechampignons of paddestoelen naar keuze, gewassen, gedroogd en zonder steeltjes in kleine stukjes gesneden (bewaar de steeltjes voor bouillon/fond) 1 eetlepel tartufano (puree van paddestoelen en truffel) 1½ dl room 1 theelepel tomatenpuree 1 theelepel olijfolie 1 ei 1 eidooier peper en zout
Bereidingswijze: Verwarm de olijfolie en bak de tomatenpuree daarin 1 minuut om te ontzuren. Voeg de room toe en laat de champignons daarin op laag vuur gaar worden. Pureer het mengsel met de staafmixer en laat het afkoelen. Meng het ei, de eidooier en de tartufano goed, roer dit mengsel door de puree en breng op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in een spuitzak en vul de morilles ermee. Breng water met wat zout aan de kook en pocheer de gevulde morilles 5 minuten. Snijd de morilles eenmaal in de lengte door. Presentatie: Schep een bergje pasta naar keuze in het midden van een bord en leg de champignons met wat truffelsaus daarop. Leg de morilles met de snijkant naar boven om de pasta heen en schep rondom nog wat van de truffelsaus. Geef de rest er apart bij. Als u gedroogde paddestoelen gebruikt, week deze dan 1 uur in ruim warm water, laat ze uitlekken in een zeef en vang het weekwater op. Zeef dat door een koffiefilterzakje, laat het eventueel wat inkoken, bewaar het in de vriezer en gebruik het in paddestoelensaus of -soep of in wildsaus of -fond.
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : GE
|
|
|
Peter Stordiau
|
|
« Reply #14 on: November 01, 1996, 12:00:00 am » |
|
Dit ziet er echt geweldig uit ! Maar met hoeveel mensen mag ik dit feestje gaan vieren ? En, is e.e.a. nog aan een minimum leeftijd gebonden ? Maximum ? Ik weet het, veel vragen zo in één keer, maar normaal stook ik ...
|
|
|
Logged
|
Heart-Profit company ID : HA moderator all boards
|
|
|
|